Man jaagt overvaller uit Delftse woning; Politie zoekt getuigen

maandag 3 februari 2020 13:05

Delft – Een onbekende man probeerde zondagavond 2 februari rond 20:15 uur een woning aan de Houtduifstraat te overvallen. Het slachtoffer wist de verdachte zonder buit uit zijn woning te krijgen. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De man belde aan en drong bij het opendoen direct de woning binnen. De bewoner werd bedreigd met een wapen.

Door een hoop kabaal te maken wist de bewoner de overvaller uit zijn woning te verjagen. Een toegesnelde buurman zag de verdachte nog wegrennen in de richting van de Nachtegaallaan.

Signalement
De politie is op zoek naar de verdachte. Het gaat om een donkergetinte man van 25 à 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang, normaal postuur, kort zwart haar en een kort zwart baardje met snor. Hij droeg een glimmende halflange jas met capuchon, een wit/grijze hoodie onder zijn jas en een donkerkleurige broek.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die de man gezien hebben of meer informatie hebben dat kan leiden tot de aanhouding van de verdachte. Informatie kan worden doorgegeven aan de districtsrecherche Delft via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of 0800-7000.

 

 

0 reacties

Man jaagt overvaller uit Delftse woning; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Delft – Een onbekende man probeerde zondagavond 2 februari rond 20:15 uur een woning aan de Houtduifstraat te overvallen. Het slachtoffer wist de verdachte zonder buit uit zijn woning te krijgen. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De man belde aan en drong bij het opendoen direct de woning binnen. De bewoner werd bedreigd met een wapen.

Door een hoop kabaal te maken wist de bewoner de overvaller uit zijn woning te verjagen. Een toegesnelde buurman zag de verdachte nog wegrennen in de richting van de Nachtegaallaan.

Signalement
De politie is op zoek naar de verdachte. Het gaat om een donkergetinte man van 25 à 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang, normaal postuur, kort zwart haar en een kort zwart baardje met snor. Hij droeg een glimmende halflange jas met capuchon, een wit/grijze hoodie onder zijn jas en een donkerkleurige broek.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die de man gezien hebben of meer informatie hebben dat kan leiden tot de aanhouding van de verdachte. Informatie kan worden doorgegeven aan de districtsrecherche Delft via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of 0800-7000.

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!