Man stijf van drank en drugs crasht auto op Breeplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen nacht heeft er op het Breeplein in Rotterdam een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder bleek stijf te staan van de drank en drugs.

De man reed op hoge snelheid toen hij de macht over het stuur verloor. Hierdoor reed hij omstreeks 01.00 uur tegen een paal aan. Door het ongeval raakten de verkeerslichten buiten werking. De gemeente zal deze herstellen.

- Advertisement -

Het mag voor de bestuurder een wonder heten dat ondanks de forse klap, de bestuurder slechts een kleine hoofdwond opliep. De man is aangehouden en kan forse bekeuringen tegemoet zien. Volgens de politie heeft de man zijn les geleerd: “Na een paar uur kwam langzaam het besef dat het echt maar een haar scheelde of zijn vriendin en peuter hadden misschien alleen verder gemoeten in het leven.”

- Advertisement -

Gerelateerd