Politie zoekt getuigen na mogelijke mishandeling Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Zaterdagavond 1 februari heeft er een vermoedelijke mishandeling plaatsgevonden in de omgeving van de Iep. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien hebben of betrokken waren.

Het voorval heeft rond 22.30 uur plaatsgevonden nabij de ingang van de flat De Iep. Volgens de politie was hier een groep van ongeveer vijftien jongeren aanwezig die betrokken waren of informatie kunnen geven. Over de toedracht kan de politie omwille van het onderzoek verder niks zeggen.

Tips melden
De politie is bezig met een onderzoek en roept mensen die mogelijk iets gezien hebben of betrokken waren om contact op te nemen. Andere informatie die het politieonderzoek kan helpen is uiteraard ook welkom.

Contact kan worden opgenomen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd