Dader voortvluchtig na overval op Esso Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdagmiddag 4 februari heeft er omstreeks 17.20 uur een overval plaatsgevonden op een benzinepomp aan de Vredenoordkade.

Het is vooralsnog onbekend of de verdachte met een buit ervandoor is. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

- Advertisement -

Signalement
Er wordt via Burgernet gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Het gaat om een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk van rond de 45 jaar oud. Hij droeg een donkere jas en droeg een muts en capuchon. Hij zou in oostelijke richting zijn gevlucht richting het zwembad. Inmiddels is de Burgernetactie afgesloten.

De politie gaat verder met het onderzoek naar de overval en de dader. Mensen die informatie hebben, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd