Jongen (19) mishandeld op metrostation Coolhaven in Rotterdam

dinsdag 4 februari 2020 15:57

Rotterdam – Dinsdag 4 februari is rond 13.15 uur een 19-jarige jongen mishandeld door twee personen op metrostation Coolhaven. De politie komt graag in contact met getuigen.

Het incident vond plaats op het metrostation. De twee verdachten waren vernielingen aan het plegen op het station. Enkel oogcontact van het slachtoffer was genoeg voor de daders om hem te bedreigen en hem tegen het hoofd te slaan.

De verdachten zijn met de metro (lijn C) richting de Akkers weggegaan. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Over het signalement is niets anders bekend dan dat ze rond de 25 jaar oud zijn en mogelijk onder invloed verkeerden.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die getuigen waren van het incident of meer informatie hebben over de eventuele verdachten. Contact kan worden opgenomen via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer BVH2020037319. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Jongen (19) mishandeld op metrostation Coolhaven in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdag 4 februari is rond 13.15 uur een 19-jarige jongen mishandeld door twee personen op metrostation Coolhaven. De politie komt graag in contact met getuigen.

Het incident vond plaats op het metrostation. De twee verdachten waren vernielingen aan het plegen op het station. Enkel oogcontact van het slachtoffer was genoeg voor de daders om hem te bedreigen en hem tegen het hoofd te slaan.

De verdachten zijn met de metro (lijn C) richting de Akkers weggegaan. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Over het signalement is niets anders bekend dan dat ze rond de 25 jaar oud zijn en mogelijk onder invloed verkeerden.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die getuigen waren van het incident of meer informatie hebben over de eventuele verdachten. Contact kan worden opgenomen via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer BVH2020037319. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!