Politie vindt drugs en meerdere vuurwapens in woning Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagavond 3 februari heeft de politie een huiszoeking verricht in een woning aan de Ellewoutsdijkstraat. Dit was niet zonder resultaat, want er werden kilo’s verdovende middelen en vier vuurwapens aangetroffen.

De politie was een onderzoek naar de woning gestart naar aanleiding van een tip. Toen agenten rond 20.15 uur de woning naderden, zagen zij beweging in het pand. Hierop werd besloten de deur te forceren en het pand te betreden.

- Advertisement -

In de woning werd als snel een vuurwapen aangetroffen. Hierop werden vijf mannen in de leeftijd van 18-20 jaar aangehouden. Bij een grondige doorzoeking kwamen nog eens drie vuurwapens en kilo’s verdovende middelen aangetroffen. Even later verscheen ook een vijfde man bij het pand. Hij werd eveneens aangehouden.

Volgens de politie werd de woning gebruikt als ‘versnijdingspand’. Een locatie waar drugs versneden worden. Drugs worden namelijk voor de verkoop over het algemeen versneden en gemengd met andere stoffen. Onderzoek moet nog uitwijzen om wat voor drugs het gaat.

De politie zet het onderzoek voort.

- Advertisement -

Gerelateerd