Rotterdamse politie zoekt bestuurder witte bestelbus na aanrijding met hond

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelbus. Deze heeft maandag 3 februari rond 06.00 uur een aanrijding gehad met een hond op de Westzeedijk nabij en kunsthal en is daarna doorgereden.

De hond was aangelijnd, maar door een beweging van de hond brak de riem. Hierna schoot de hond de weg op en werd aangereden door de bus, waardoor het beestje gewond raakte. Dit zou gebeurd zijn tussen 05.50 en 06.05 uur.

In tegenstelling tot de chauffeur van de bus, stopte er wel een bestuurder van een snorscooter om de hond en zijn baasje te helpen. De politie komt ook graag in contact met deze scooterrijder.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben die kan leiden naar de bestuurder van de witte bestelbus. Contact kan worden opgenomen via 0900-8844. De politie vraagt dat het BVH-nummer door te geven: 2020035763. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

- Advertisement -

Gerelateerd