Kind zwaargewond nadat auto in zandbak op schoolplein rijdt Donge Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den Ijssel – Een kind is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat een auto een schoolplein opreed en tot stilstand kwam in een zandbak. Het kind was op dat moment aan het spelen en werd door de auto geraakt.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse en heeft het ambulancepersoneel medische ondersteuning geboden bij het behandelen van het slachtoffertje, het kind naar verluid een jongetje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend, maar een eerder gepland spoedtransport bleek niet noodzakelijk.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk, vooralsnog lijkt het te gaan om een fout van de bestuurder welke mogelijk gas heeft gegeven in zijn vooruit aldaar het voertuig uit een parkeervak komt. Het schoolplein is afgezet en de politie zal een technisch onderzoek gaan verrichten.

Getuigen van het ongeluk worden opgevangen door de politie en zullen slachtofferhulp aangeboden krijgen. Ook de school zal hierin een ondersteunde rol spelen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd