Snackbar Verhage Beverwaard voor tweede keer slachtoffer overval

donderdag 6 februari 2020 21:55

Rotterdam – De Verhage aan de Oude Watering is voor de tweede keer in een week tijd het slachtoffer geworden van een laffe overval, een man kwam donderdagavond de zaak binnen met een mes en bedreigde de aanwezig medewerker dat deze geld moest afstaan.

De geschrokken medewerker gaf de overvaller een deel van de kassa mee in een tas waarna de man ervandoor ging. Een week geleden was het ook al raak bij dezelfde snackbar, of het om dezelfde dader gaat is er nog niet bekend.

\

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Snackbar Verhage Beverwaard voor tweede keer slachtoffer overval
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Verhage aan de Oude Watering is voor de tweede keer in een week tijd het slachtoffer geworden van een laffe overval, een man kwam donderdagavond de zaak binnen met een mes en bedreigde de aanwezig medewerker dat deze geld moest afstaan.

De geschrokken medewerker gaf de overvaller een deel van de kassa mee in een tas waarna de man ervandoor ging. Een week geleden was het ook al raak bij dezelfde snackbar, of het om dezelfde dader gaat is er nog niet bekend.

\

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!