Spoor van “drugsafval” loopt van Capelle aan den IJssel tot aan Gouda

donderdag 6 februari 2020 22:12

De hulpdiensten hebben woensdagavond een enorm lang spoor van chemicaliën ontdekt in de Gemeente Zuidplas. Het AD schrijft dat het vermoedelijk gaat om een spoor waarbij drugsafval is gedumpt vanuit een rijdend voertuig. Het spoor is vijftien tot twintig kilometer lang en loopt in twee delen.

Het eerste gedeelte loopt vanaf de Groenedijk in Capelle aan den IJssel tot aan de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda. Het tweede spoor liep vanaf de Kerklaan in Moordrecht tot aan de Schielands Hoge Zeedijk West in Nieuwerkerk aan den IJssel. Uit eerste onderzoeken blijkt het mogelijk te gaan om drugsafval wat is geloosd.

De gemeente heeft opdracht gegeven aan een reinigingsbedrijf om het spoor op te ruimen, dit gebeurde tot diep in de nacht zodat de rommel voor de ochtend weer was opgeruimd. Om wat voor soort drugsafval het gaat is niet bekend, dit moet later door onderzoek worden uitgewezen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Spoor van “drugsafval” loopt van Capelle aan den IJssel tot aan Gouda
Schrijver:

 

 

De hulpdiensten hebben woensdagavond een enorm lang spoor van chemicaliën ontdekt in de Gemeente Zuidplas. Het AD schrijft dat het vermoedelijk gaat om een spoor waarbij drugsafval is gedumpt vanuit een rijdend voertuig. Het spoor is vijftien tot twintig kilometer lang en loopt in twee delen.

Het eerste gedeelte loopt vanaf de Groenedijk in Capelle aan den IJssel tot aan de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda. Het tweede spoor liep vanaf de Kerklaan in Moordrecht tot aan de Schielands Hoge Zeedijk West in Nieuwerkerk aan den IJssel. Uit eerste onderzoeken blijkt het mogelijk te gaan om drugsafval wat is geloosd.

De gemeente heeft opdracht gegeven aan een reinigingsbedrijf om het spoor op te ruimen, dit gebeurde tot diep in de nacht zodat de rommel voor de ochtend weer was opgeruimd. Om wat voor soort drugsafval het gaat is niet bekend, dit moet later door onderzoek worden uitgewezen.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!