maandag, december 6, 2021
2.5 C
Rotterdam
maandag 6 december 2021

Spoor van “drugsafval” loopt van Capelle aan den IJssel tot aan Gouda

- advertentie -

De hulpdiensten hebben woensdagavond een enorm lang spoor van chemicaliën ontdekt in de Gemeente Zuidplas. Het AD schrijft dat het vermoedelijk gaat om een spoor waarbij drugsafval is gedumpt vanuit een rijdend voertuig. Het spoor is vijftien tot twintig kilometer lang en loopt in twee delen.

Het eerste gedeelte loopt vanaf de Groenedijk in Capelle aan den IJssel tot aan de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda. Het tweede spoor liep vanaf de Kerklaan in Moordrecht tot aan de Schielands Hoge Zeedijk West in Nieuwerkerk aan den IJssel. Uit eerste onderzoeken blijkt het mogelijk te gaan om drugsafval wat is geloosd.

De gemeente heeft opdracht gegeven aan een reinigingsbedrijf om het spoor op te ruimen, dit gebeurde tot diep in de nacht zodat de rommel voor de ochtend weer was opgeruimd. Om wat voor soort drugsafval het gaat is niet bekend, dit moet later door onderzoek worden uitgewezen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -