Kleine brand in schoenenwinkel Alexandrium Rotterdam

zaterdag 8 februari 2020 11:13

Rotterdam – In een OUTLET winkel voor schoenen aan de Poolsterstraat heeft korte tijd brand gewoed in de meterkast. De brand brak uit en al snel sprongen de sprinklers aan, hierdoor kon de brand zichzelf niet uitbreiden en bleef deze beperkt tot de meterkast.

De winkel werd tijdig ontruimd en ook de omgeving werd afgezet in het winkelcentrum Alexandrium. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de sprinkler kunnen uitschakelen. De schade is beperkt gebleven tot de schoenenwinkel, en shoppers kunnen gewoon terecht bij de andere winkels.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in schoenenwinkel Alexandrium Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een OUTLET winkel voor schoenen aan de Poolsterstraat heeft korte tijd brand gewoed in de meterkast. De brand brak uit en al snel sprongen de sprinklers aan, hierdoor kon de brand zichzelf niet uitbreiden en bleef deze beperkt tot de meterkast.

De winkel werd tijdig ontruimd en ook de omgeving werd afgezet in het winkelcentrum Alexandrium. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de sprinkler kunnen uitschakelen. De schade is beperkt gebleven tot de schoenenwinkel, en shoppers kunnen gewoon terecht bij de andere winkels.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!