Minderjarige crimineeltjes beroven meisjes van mobiele telefoon in Rotterdam

zondag 9 februari 2020 11:03

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond zes tieners aangehouden nadat zij op de Diergaardesingel twee meisjes hadden aangevallen en hen van hun mobiele telefoon beroofden. De “kinderen” tussen de 11- en 15 jaar oud hadden een mes, bivakmutsen en een boksbeugel bij zich.

De vijf jongens en een meisje maakten deel uit van een grotere groep crimineeltjes, het ging in totaal om 10 jongeren welke na de beroving op de vlucht sloegen. Naast de beroving op de Diergaardesingel vond er ook bijna tegelijk een beroving plaats op het Weena, ook daar werd een meisje beroofd van haar telefoon.

De politie onderzoekt of het gaat om dezelfde groep jongeren.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Minderjarige crimineeltjes beroven meisjes van mobiele telefoon in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond zes tieners aangehouden nadat zij op de Diergaardesingel twee meisjes hadden aangevallen en hen van hun mobiele telefoon beroofden. De “kinderen” tussen de 11- en 15 jaar oud hadden een mes, bivakmutsen en een boksbeugel bij zich.

De vijf jongens en een meisje maakten deel uit van een grotere groep crimineeltjes, het ging in totaal om 10 jongeren welke na de beroving op de vlucht sloegen. Naast de beroving op de Diergaardesingel vond er ook bijna tegelijk een beroving plaats op het Weena, ook daar werd een meisje beroofd van haar telefoon.

De politie onderzoekt of het gaat om dezelfde groep jongeren.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!