Oud IJsselmonde opgeschrikt door schietpartij Roelantweg Rotterdam

zondag 9 februari 2020 10:36

Rotterdam – In Oud IJsselmonde heeft vannacht rond 00.50 uur een schietincident plaatsgevonden. Het incident gebeurde op de Roelantweg nadat een groep jongeren ruzie zouden hebben gehad. Er werd uiteindelijk geschoten en er werden messen gebruiken.

De politie was snel ter plaatse en zag een groep van zeven mensen wegrennen. Vier van hen konden worden aangehouden. De jongeren komen uit Rotterdam en Tilburg, en zitten vast.

Agenten stelden ter plaatse een onderzoek in en troffen drie kogelhulzen aan, ook werd er een bloedspoor aangetroffen. Een slachtoffer werd niet aangetroffen, en ook het vuurwapen is niet bij de verdachten aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Oud IJsselmonde opgeschrikt door schietpartij Roelantweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In Oud IJsselmonde heeft vannacht rond 00.50 uur een schietincident plaatsgevonden. Het incident gebeurde op de Roelantweg nadat een groep jongeren ruzie zouden hebben gehad. Er werd uiteindelijk geschoten en er werden messen gebruiken.

De politie was snel ter plaatse en zag een groep van zeven mensen wegrennen. Vier van hen konden worden aangehouden. De jongeren komen uit Rotterdam en Tilburg, en zitten vast.

Agenten stelden ter plaatse een onderzoek in en troffen drie kogelhulzen aan, ook werd er een bloedspoor aangetroffen. Een slachtoffer werd niet aangetroffen, en ook het vuurwapen is niet bij de verdachten aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!