Slapende man opgepakt met vuurwapen in Randstadrail

zondag 9 februari 2020 10:49

Berkel en Rodenrijs – Agenten hebben zaterdagavond een 21-jarige Rotterdammer aangehouden voor het bezit van een vuurwapen. De man zat in de Randstadrail en was onderweg van Rotterdam naar Den Haag. 

Medereizigers hadden gezien dat de man een vuurwapen bij zich had, bijzonder genoeg was hij in slaap gevallen waardoor hij niets doorhad. Het personeel van de metro werd gewaarschuwd waarop de metro werd stilgezet bij station Westpolder in Berkel en Rodenrijs waarop de man door agenten werd gewekt en aangehouden.

Bij controle van de man bleek hij inderdaad een vuurwapen bij zich te hebben. Het wapen is in beslag genomen en de man zit vast.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slapende man opgepakt met vuurwapen in Randstadrail
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Agenten hebben zaterdagavond een 21-jarige Rotterdammer aangehouden voor het bezit van een vuurwapen. De man zat in de Randstadrail en was onderweg van Rotterdam naar Den Haag. 

Medereizigers hadden gezien dat de man een vuurwapen bij zich had, bijzonder genoeg was hij in slaap gevallen waardoor hij niets doorhad. Het personeel van de metro werd gewaarschuwd waarop de metro werd stilgezet bij station Westpolder in Berkel en Rodenrijs waarop de man door agenten werd gewekt en aangehouden.

Bij controle van de man bleek hij inderdaad een vuurwapen bij zich te hebben. Het wapen is in beslag genomen en de man zit vast.

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!