Snelweg A20 dicht richting Moordrecht na ongeval bij Moordrecht

zondag 9 februari 2020 12:59

Moordrecht – Een automobilist is door een nog onbekende oorzaak in de vangrail van de A20 terecht gekomen. Het ongeluk gebeurde op het stuk tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Omdat de auto midden op de weg stond werd de gehele rijbaan afgesloten. Zeker twee personen raakten gewond.

De brandweer rukte uit voor een mogelijke beknelling, eenmaal ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn. De schade aan het voertuig en de vangrail is groot. De slachtoffers zijn behandeld door personeel van de ambulance. Één van hen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Snelweg A20 dicht richting Moordrecht na ongeval bij Moordrecht
Schrijver:

 

 

Moordrecht – Een automobilist is door een nog onbekende oorzaak in de vangrail van de A20 terecht gekomen. Het ongeluk gebeurde op het stuk tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Omdat de auto midden op de weg stond werd de gehele rijbaan afgesloten. Zeker twee personen raakten gewond.

De brandweer rukte uit voor een mogelijke beknelling, eenmaal ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn. De schade aan het voertuig en de vangrail is groot. De slachtoffers zijn behandeld door personeel van de ambulance. Één van hen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!