Twee agenten gewond na sussen van ruzies in Rotterdam Centrum

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee agenten zijn afgelopen nacht gewond geraakt bij twee verschillende incidenten. De agenten waren ingezet in het Rotterdamse uitgaansleven en raakten bij het sussen van twee ruzies gewond. Een wijkagent brak zijn hand en bij een andere agent raakte zijn schouder uit de kom.

Korte Lijnbaan
De eerste ruzie ontstond tussen twee mannen, ze hadden teveel alcohol genuttigd en konden niet meer normaal met elkaar omgaan, er ontstond een ruzie en een wijkagent wilde hen uit elkaar halen. De mannen gingen in gevecht met de agent waardoor de agent zijn hand brak. De mannen zijn aangehouden.

- Advertisement -

Kruiskade
Rond 04.00 uur was het raak op de Kruiskade, bij een uitgaansgelegenheid waren een man en een vrouw behoorlijk in de weer met beveiligers welke hen uit een uitgaansgelegenheid hadden gezet. Agenten zagen dit en schoten de beveiligers te hulp. De man richtte eveneens zijn woedde op de agent waardoor tijdens het gevecht de schouder uit de kom raakte van de agent. Uiteindelijk kon de man worden aangehouden en ook hij zit nog vast.

Beide agenten zijn dusdanig gewond geraakt dat zij voorlopig niet aan het werk kunnen. De officier van justitie zal beslissen hoelang de mannen vast komen te zitten, zij zullen zich daarna bij de rechter moeten verantwoorden en kunnen een flinke straf tegemoet zien.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere woningen ontruimd na uitslaande dakbrand bij appartementencomplex aan Meidoornstraat in Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagochtend 29 maart heeft er een uitslaande brand gewoed bij een appartementencomplex aan de Meidoornstraat. Twee...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...