Eigenaar avondwinkel neergeschoten tijdens overval Dordtselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De eigenaar van een avondwinkel aan de Dordtselaan is maandag gewond geraakt, toen zijn winkel rond 20.45 uur werd overvallen.

Het 46-jarige slachtoffer was alleen in de zaak toen een in donker geklede man binnenkwam. Direct pakte de man een vuurwapen en eiste geld van de eigenaar.

- Advertisement -

Omdat het kennelijk niet snel genoeg ging, werd het slachtoffer met het pistool geslagen. Op een gegeven moment werd ook een schot gelost, waarbij de eigenaar gewond raakte. De overvaller ging er uiteindelijk zonder buit vandoor richting het Ericaplein.

De eigenaar van de avondwinkel is overgebracht naar het ziekenhuis voor de behandeling van zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart en heeft sporen en camerabeelden veiliggesteld. In de omgeving werd helaas geen verdachte aangetroffen.

Getuigenoproep
De politie komt voor de opsporing van de dader graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere bruikbare informatie? Dan kunt u bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...