14-jarige aangehouden voor gewapende beroving in Rotterdam

donderdag 13 februari 2020 15:46

Rotterdam – De politie heeft dinsdag 11 februari een 14-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van een straatroof die 8 februari werd gepleegd aan het Amelandseplein, eveneens in Rotterdam.

De verdachte had via Marktplaats een afspraak gemaakt voor de koop van een telefoon. De afspraak was dat de twee potentiële kopers en verkopers elkaar zouden ontmoeten op het Amelandseplein in Rotterdam. Eenmaal daar werd eerst gepraat, maar uiteindelijk trok een van de verdachten een vuurwapen uit zijn zak en zette het op het hoofd van de verkoper. Hij griste de telefoon uit zijn handen en sloeg op de vlucht.

Het onderzoek leidde al snel naar een 14-jarige verdachte. Hij is dinsdagavond aangehouden door de politie. bij de doorzoeking in de woning waar hij verblijft, zijn twee vuurwapens gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De 14-jarige verdachte zit vast. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

0 reacties

14-jarige aangehouden voor gewapende beroving in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdag 11 februari een 14-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van een straatroof die 8 februari werd gepleegd aan het Amelandseplein, eveneens in Rotterdam.

De verdachte had via Marktplaats een afspraak gemaakt voor de koop van een telefoon. De afspraak was dat de twee potentiële kopers en verkopers elkaar zouden ontmoeten op het Amelandseplein in Rotterdam. Eenmaal daar werd eerst gepraat, maar uiteindelijk trok een van de verdachten een vuurwapen uit zijn zak en zette het op het hoofd van de verkoper. Hij griste de telefoon uit zijn handen en sloeg op de vlucht.

Het onderzoek leidde al snel naar een 14-jarige verdachte. Hij is dinsdagavond aangehouden door de politie. bij de doorzoeking in de woning waar hij verblijft, zijn twee vuurwapens gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De 14-jarige verdachte zit vast. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!