zondag, maart 7, 2021

Daders voortvluchtig na gewelddadige overval op Rotterdamse avondwinkel

Rotterdam – Vrijdagavond 14 februari hebben twee mannen een avondwinkel aan de Schieweg overvallen. Hierbij hebben ze de medewerker toegetakeld. De daders zijn met een buit gevlucht en nog altijd spoorloos.

Het incident vond rond 19.55 uur plaats toen twee volledig in het zwart geklede mannen met bivakmuts op de winkel in kwamen. Ze waren gewapend met een mes en gereedschapsvoorwerp en liepen direct naar de medewerker. De daders sloegen erop los tot het slachtoffer gewond op de grond lag.

Met verschillende – nog onbekende – spullen uit de winkel is het tweetal gevlucht in de richting van de Gordelweg. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar helaas zonder resultaat. De medewerker bleek gelukkig lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis, maar is uiteraard erg geschrokken.

Getuigenoproep
De politie zet het onderzoek voort en komt graag in contact met mensen die bruikbare informatie hebben voor het onderzoek. Mogelijke getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

Related Articles

Schoorsteenbrand woning Joubertstraat Gouda

0
Gouda - De brandweer is zaterdagavond geruime tijd bezig geweest met het bestrijden van een...

Dode na brand in woning van Hogendorpsingel Barendrecht

0
Barendrecht - Bij een brand op de Van Hogendorpsingel in Barendrecht is zaterdagavond een persoon...

Automobilist rijdt tegen gevel op de Jac. P Thijsselaan in Gouda

0
Gouda - Zaterdagmorgen 6 maart is omstreeks kwart over tien een ouder echtpaar met de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg