Daders voortvluchtig na gewelddadige overval op Rotterdamse avondwinkel

zaterdag 15 februari 2020 11:01

Rotterdam – Vrijdagavond 14 februari hebben twee mannen een avondwinkel aan de Schieweg overvallen. Hierbij hebben ze de medewerker toegetakeld. De daders zijn met een buit gevlucht en nog altijd spoorloos.

Het incident vond rond 19.55 uur plaats toen twee volledig in het zwart geklede mannen met bivakmuts op de winkel in kwamen. Ze waren gewapend met een mes en gereedschapsvoorwerp en liepen direct naar de medewerker. De daders sloegen erop los tot het slachtoffer gewond op de grond lag.

Met verschillende – nog onbekende – spullen uit de winkel is het tweetal gevlucht in de richting van de Gordelweg. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar helaas zonder resultaat. De medewerker bleek gelukkig lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis, maar is uiteraard erg geschrokken.

Getuigenoproep
De politie zet het onderzoek voort en komt graag in contact met mensen die bruikbare informatie hebben voor het onderzoek. Mogelijke getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

0 reacties

Daders voortvluchtig na gewelddadige overval op Rotterdamse avondwinkel
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagavond 14 februari hebben twee mannen een avondwinkel aan de Schieweg overvallen. Hierbij hebben ze de medewerker toegetakeld. De daders zijn met een buit gevlucht en nog altijd spoorloos.

Het incident vond rond 19.55 uur plaats toen twee volledig in het zwart geklede mannen met bivakmuts op de winkel in kwamen. Ze waren gewapend met een mes en gereedschapsvoorwerp en liepen direct naar de medewerker. De daders sloegen erop los tot het slachtoffer gewond op de grond lag.

Met verschillende – nog onbekende – spullen uit de winkel is het tweetal gevlucht in de richting van de Gordelweg. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar helaas zonder resultaat. De medewerker bleek gelukkig lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis, maar is uiteraard erg geschrokken.

Getuigenoproep
De politie zet het onderzoek voort en komt graag in contact met mensen die bruikbare informatie hebben voor het onderzoek. Mogelijke getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!