Dochter (11) belt politie door dronken moeder, agenten brengen kinderen naar hun vader

zaterdag 15 februari 2020 09:16

Rotterdam – Agenten hebben vannacht twee kinderen uit het huis van hun moeder gehaald en naar hun vader gebracht. De agenten kregen een melding van haar 11-jarige dochter omdat de moeder veel herrie maakte en bang was voor het gedrag van haar moeder. Eenmaal ter plaatse bleek het meisje geen ongelijk te hebben en was de situatie zo erg dat agenten besloten de kinderen uit huis te halen.

Zoals de agenten zelf vertellen werd er op het bureau Nickelodeon opgezocht en kregen de kinderen een politiebeer. Na contact met het Crisis Interventie Team werd besloten om de kinderen naar vader toe te brengen, hier bleek alles gelukkig keurig in orde zijn en vader ontfermde zich over de kids. De politie zal een zorgmelding gaan opmaken om de moeder benodigde hulp aan te bieden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dochter (11) belt politie door dronken moeder, agenten brengen kinderen naar hun vader
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben vannacht twee kinderen uit het huis van hun moeder gehaald en naar hun vader gebracht. De agenten kregen een melding van haar 11-jarige dochter omdat de moeder veel herrie maakte en bang was voor het gedrag van haar moeder. Eenmaal ter plaatse bleek het meisje geen ongelijk te hebben en was de situatie zo erg dat agenten besloten de kinderen uit huis te halen.

Zoals de agenten zelf vertellen werd er op het bureau Nickelodeon opgezocht en kregen de kinderen een politiebeer. Na contact met het Crisis Interventie Team werd besloten om de kinderen naar vader toe te brengen, hier bleek alles gelukkig keurig in orde zijn en vader ontfermde zich over de kids. De politie zal een zorgmelding gaan opmaken om de moeder benodigde hulp aan te bieden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!