Jongen (14) opgepakt met harddrugspillen en groot mes Albert Schweitzerlaan Krimpen aan den IJssel

zaterdag 15 februari 2020 08:54

Krimpen aan den IJssel – Agenten hebben afgelopen nacht rond 03.00 uur op de Albert Schweitzerlaan een jongen van amper 14 jaar oud opgepakt. De politie kreeg een melding van een verdachte situatie binnen en ging ter plaatse. De jongen werd aangetroffen en door de agenten ondervraagd.

Het jongetje bleek pas 1 dag 14 jaar oud te zijn en vertelde dag hij op een feestje was geweest en naar huis onderweg. Bij het visiteren bleek de jongen een groot mes en meerdere harddrugspillen bij zich te hebben. De agenten besloten om contact te zoeken met zijn ouders maar dat lukte niet. Ook langsgaan bij het huisadres van de jongen had geen succes, hierop is hij overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (14) opgepakt met harddrugspillen en groot mes Albert Schweitzerlaan Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Agenten hebben afgelopen nacht rond 03.00 uur op de Albert Schweitzerlaan een jongen van amper 14 jaar oud opgepakt. De politie kreeg een melding van een verdachte situatie binnen en ging ter plaatse. De jongen werd aangetroffen en door de agenten ondervraagd.

Het jongetje bleek pas 1 dag 14 jaar oud te zijn en vertelde dag hij op een feestje was geweest en naar huis onderweg. Bij het visiteren bleek de jongen een groot mes en meerdere harddrugspillen bij zich te hebben. De agenten besloten om contact te zoeken met zijn ouders maar dat lukte niet. Ook langsgaan bij het huisadres van de jongen had geen succes, hierop is hij overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!