zondag, maart 7, 2021

Man (17) gestoken bij metrostation Spijkenisse

Spijkenisse – Een 17-jarige man is vrijdagavond gewond geraakt doordat hij tijdens een poging beroving werd gestoken in arm en gezicht. Het slachtoffer bevond zich op de Hekelingseweg vlakbij het metrostation Heemraadlaan. Twee jongeren zijn aangehouden als verdachten.

Het slachtoffer is van de nodige medische hulp voorzien door personeel van de ambulance en een traumateam, en is naar het ziekenhuis gebracht. Naar eigen zeggen werd het slachtoffer plotseling door enkele personen belaagd en daarbij gestoken.

Korte tijd later meldde zich twee personen aan het politiebureau in Spijkenisse. Zij verklaarden betrokken te zijn geweest bij het steekincident. Het duo, 16 en 18 jaar werd ingesloten op verdenking van zware mishandeling, poging doodslag. De politie stelt een nader onderzoek in. Of er sprake was van een beroving, zoals aanvankelijk werd gemeld, moet onder andere uit het onderzoek blijken. Het slachtoffer en beide verdachten kennen elkaar.

 

Related Articles

Schoorsteenbrand woning Joubertstraat Gouda

0
Gouda - De brandweer is zaterdagavond geruime tijd bezig geweest met het bestrijden van een...

Dode na brand in woning van Hogendorpsingel Barendrecht

0
Barendrecht - Bij een brand op de Van Hogendorpsingel in Barendrecht is zaterdagavond een persoon...

Automobilist rijdt tegen gevel op de Jac. P Thijsselaan in Gouda

0
Gouda - Zaterdagmorgen 6 maart is omstreeks kwart over tien een ouder echtpaar met de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg