Man (17) gestoken bij metrostation Spijkenisse

zaterdag 15 februari 2020 23:58

Spijkenisse – Een 17-jarige man is vrijdagavond gewond geraakt doordat hij tijdens een poging beroving werd gestoken in arm en gezicht. Het slachtoffer bevond zich op de Hekelingseweg vlakbij het metrostation Heemraadlaan. Twee jongeren zijn aangehouden als verdachten.

Het slachtoffer is van de nodige medische hulp voorzien door personeel van de ambulance en een traumateam, en is naar het ziekenhuis gebracht. Naar eigen zeggen werd het slachtoffer plotseling door enkele personen belaagd en daarbij gestoken.

Korte tijd later meldde zich twee personen aan het politiebureau in Spijkenisse. Zij verklaarden betrokken te zijn geweest bij het steekincident. Het duo, 16 en 18 jaar werd ingesloten op verdenking van zware mishandeling, poging doodslag. De politie stelt een nader onderzoek in. Of er sprake was van een beroving, zoals aanvankelijk werd gemeld, moet onder andere uit het onderzoek blijken. Het slachtoffer en beide verdachten kennen elkaar.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (17) gestoken bij metrostation Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een 17-jarige man is vrijdagavond gewond geraakt doordat hij tijdens een poging beroving werd gestoken in arm en gezicht. Het slachtoffer bevond zich op de Hekelingseweg vlakbij het metrostation Heemraadlaan. Twee jongeren zijn aangehouden als verdachten.

Het slachtoffer is van de nodige medische hulp voorzien door personeel van de ambulance en een traumateam, en is naar het ziekenhuis gebracht. Naar eigen zeggen werd het slachtoffer plotseling door enkele personen belaagd en daarbij gestoken.

Korte tijd later meldde zich twee personen aan het politiebureau in Spijkenisse. Zij verklaarden betrokken te zijn geweest bij het steekincident. Het duo, 16 en 18 jaar werd ingesloten op verdenking van zware mishandeling, poging doodslag. De politie stelt een nader onderzoek in. Of er sprake was van een beroving, zoals aanvankelijk werd gemeld, moet onder andere uit het onderzoek blijken. Het slachtoffer en beide verdachten kennen elkaar.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!