Meisje van fiets getrokken en misbruikt P.C Boutensingel Capelle aan den IJssel (video)

zaterdag 15 februari 2020 13:39

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vrijdagavond 14 februari heeft een man tussen 20.00 en 20.15 uur op de P.C. Boutensingel in Capelle aan den IJssel een meisje van haar fiets getrokken en haar vervolgens misbruikt.

De dader een getinte man tussen de 30 en 35 jaar met een soort sikje aan zijn kin rende vervolgens weg in de richting van de Slotlaan nadat het meisje was misbruikt. Het meisje is naar de politie gegaan en heeft aangifte gedaan. Van de man ontbreekt nog ieder spoor.

Lees ook : Politie zoekt uren lang naar sporen P.C. Boutenssingel Capelle aan den IJssel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Meisje van fiets getrokken en misbruikt P.C Boutensingel Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vrijdagavond 14 februari heeft een man tussen 20.00 en 20.15 uur op de P.C. Boutensingel in Capelle aan den IJssel een meisje van haar fiets getrokken en haar vervolgens misbruikt.

De dader een getinte man tussen de 30 en 35 jaar met een soort sikje aan zijn kin rende vervolgens weg in de richting van de Slotlaan nadat het meisje was misbruikt. Het meisje is naar de politie gegaan en heeft aangifte gedaan. Van de man ontbreekt nog ieder spoor.

Lees ook : Politie zoekt uren lang naar sporen P.C. Boutenssingel Capelle aan den IJssel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!