Ruzie in woning doet hulpdiensten groots uitrukken Homerusstraat Rotterdam

zaterdag 15 februari 2020 23:50

Rotterdam – De politie kreeg zaterdagavond een melding van een mogelijke steekpartij in een woning aan de Homerusstraat in IJsselmonde. Omdat er mogelijk sprake was van een gewonde werd ook de ambulancedienst en de traumahelikopter meegestuurd naar het adres.

Eenmaal ter plekke bleken de verwondingen mee te vallen, de politie hield twee mensen aan maar werden als snel weer vrijgelaten omdat geen van allen aangifte wilden doen. De politie doet nog verder onderzoek.

Foto : IJsselmondenieuws

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruzie in woning doet hulpdiensten groots uitrukken Homerusstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie kreeg zaterdagavond een melding van een mogelijke steekpartij in een woning aan de Homerusstraat in IJsselmonde. Omdat er mogelijk sprake was van een gewonde werd ook de ambulancedienst en de traumahelikopter meegestuurd naar het adres.

Eenmaal ter plekke bleken de verwondingen mee te vallen, de politie hield twee mensen aan maar werden als snel weer vrijgelaten omdat geen van allen aangifte wilden doen. De politie doet nog verder onderzoek.

Foto : IJsselmondenieuws

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!