maandag, juni 14, 2021
20.1 C
Rotterdam
maandag 14 juni 2021

Weer drie auto’s in brand in Waddinxveen

Waddinxveen – Op de Busket Huetlaan in Waddinxveen zijn afgelopen nacht drie auto’s in de brand gestoken. Met de voertuigbranden van de nacht ervoor komt het totaal aantal beschadigde voertuigen op twaalf.

De branden op de Busket Huetlaan werden rond 04.20 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer stonden de voertuigen al grotendeels in de brand. Er kon nog voorkomen dat ze volledig uit zijn gebrand. Wel is de schade fors.

Pyromaan actief
Het zijn onrustige nachten in Waddinxveen, met de branden van afgelopen nacht zijn er alleen in februari al twaalf auto’s in vlammen opgegaan. De branden vonden plaats op het Zuringveld, Passage, Mercuriusweg, Sparrengaarde, De Genestetlaan, en de Jacob van lennepstraat (zie overzichtskaart). De politie is druk op zoek naar getuigen en hoopt dat deze zich snel melden. Alle branden zijn gepleegd tussen 01.00 uur en 06.00 uur.

Mensen die eventueel iets gezien of gehoord hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.

Artikel loopt door onder overzichtskaart

Reacties Burgemeester en politiechef
Burgemeester Nieuwenhuis van Waddinxveen geeft aan: “Ik vind het zorgwekkend dat inwoners hun eigen auto niet veilig kunnen parkeren binnen onze gemeentegrenzen. Ik voel met de gedupeerden mee en deel hun gevoelens van ongerustheid en onveiligheid.”

Ook Peter Wijnen, teamchef Waddinxveen/Zuidplas reageert: “Alle meldingen van autobranden in Waddinxveen nemen wij uiterst serieus. Het zijn incidenten die zorgen voor veel onrust bij de inwoners. Daarom hopen wij als politie dat als er mensen zijn die meer informatie hebben dat zij zich bij ons melden.”

Foto’s : Remco Gerritsen

Related Articles

Fietster zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen in Moordrecht (video)

0
Moordrecht - Een vrouw is maandagavond zwaargewond geraakt nadat zij op de Schielands hoge zeedijk...

Twee aanhoudingen na belaging motoragent in Rotterdam

0
Rotterdam - Een motoragent van de Rotterdamse politie is op 13 juni aan verwondingen of...

Bestuurder van quad probeert agent van motor te rijden Goudse Rijweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een motoragent van de politie in Rotterdam is zondagavond rond 19.20 uur op...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

‘Cafés balen van schermverbod EK-wedstrijden’

‘Cafés balen van schermverbod EK-wedstrijden’ [...]

Politie haalt verwarde man van straat op Rotterdam-Zuid

Politie haalt verwarde man van straat op Rotterdam-Zuid [...]

Politie zoekt informatie na aanslag op woning in De Vaan

Politie zoekt informatie na aanslag op woning in De Vaan [...]

Ornamenten en borstbeelden uit de Tweebosbuurt gered

Ornamenten en borstbeelden uit de Tweebosbuurt gered [...]

Marechaussee pakt verdachte mensensmokkel en vindt Albanezen

Marechaussee pakt verdachte mensensmokkel en vindt Albanezen [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,971VolgersVolg