Weer drie auto’s in brand in Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Op de Busket Huetlaan in Waddinxveen zijn afgelopen nacht drie auto’s in de brand gestoken. Met de voertuigbranden van de nacht ervoor komt het totaal aantal beschadigde voertuigen op twaalf.

De branden op de Busket Huetlaan werden rond 04.20 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer stonden de voertuigen al grotendeels in de brand. Er kon nog voorkomen dat ze volledig uit zijn gebrand. Wel is de schade fors.

- Advertisement -

Pyromaan actief
Het zijn onrustige nachten in Waddinxveen, met de branden van afgelopen nacht zijn er alleen in februari al twaalf auto’s in vlammen opgegaan. De branden vonden plaats op het Zuringveld, Passage, Mercuriusweg, Sparrengaarde, De Genestetlaan, en de Jacob van lennepstraat (zie overzichtskaart). De politie is druk op zoek naar getuigen en hoopt dat deze zich snel melden. Alle branden zijn gepleegd tussen 01.00 uur en 06.00 uur.

Mensen die eventueel iets gezien of gehoord hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.

Artikel loopt door onder overzichtskaart

Reacties Burgemeester en politiechef
Burgemeester Nieuwenhuis van Waddinxveen geeft aan: “Ik vind het zorgwekkend dat inwoners hun eigen auto niet veilig kunnen parkeren binnen onze gemeentegrenzen. Ik voel met de gedupeerden mee en deel hun gevoelens van ongerustheid en onveiligheid.”

Ook Peter Wijnen, teamchef Waddinxveen/Zuidplas reageert: “Alle meldingen van autobranden in Waddinxveen nemen wij uiterst serieus. Het zijn incidenten die zorgen voor veel onrust bij de inwoners. Daarom hopen wij als politie dat als er mensen zijn die meer informatie hebben dat zij zich bij ons melden.”

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...