dinsdag, oktober 19, 2021
17.3 C
Rotterdam
dinsdag 19 oktober 2021

Weer drie auto’s in brand in Waddinxveen

Waddinxveen – Op de Busket Huetlaan in Waddinxveen zijn afgelopen nacht drie auto’s in de brand gestoken. Met de voertuigbranden van de nacht ervoor komt het totaal aantal beschadigde voertuigen op twaalf.

De branden op de Busket Huetlaan werden rond 04.20 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer stonden de voertuigen al grotendeels in de brand. Er kon nog voorkomen dat ze volledig uit zijn gebrand. Wel is de schade fors.

Pyromaan actief
Het zijn onrustige nachten in Waddinxveen, met de branden van afgelopen nacht zijn er alleen in februari al twaalf auto’s in vlammen opgegaan. De branden vonden plaats op het Zuringveld, Passage, Mercuriusweg, Sparrengaarde, De Genestetlaan, en de Jacob van lennepstraat (zie overzichtskaart). De politie is druk op zoek naar getuigen en hoopt dat deze zich snel melden. Alle branden zijn gepleegd tussen 01.00 uur en 06.00 uur.

Mensen die eventueel iets gezien of gehoord hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.

Artikel loopt door onder overzichtskaart

Reacties Burgemeester en politiechef
Burgemeester Nieuwenhuis van Waddinxveen geeft aan: “Ik vind het zorgwekkend dat inwoners hun eigen auto niet veilig kunnen parkeren binnen onze gemeentegrenzen. Ik voel met de gedupeerden mee en deel hun gevoelens van ongerustheid en onveiligheid.”

Ook Peter Wijnen, teamchef Waddinxveen/Zuidplas reageert: “Alle meldingen van autobranden in Waddinxveen nemen wij uiterst serieus. Het zijn incidenten die zorgen voor veel onrust bij de inwoners. Daarom hopen wij als politie dat als er mensen zijn die meer informatie hebben dat zij zich bij ons melden.”

Foto’s : Remco Gerritsen

Related Articles

Veel hulpdiensten naar ongeluk Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Een automobilist is dinsdagmiddag uit de bocht gevlogen op de...

Man overleden na aanrijding met tram, mogelijk geduwd Anthony Fokkersingel Den Haag

0
Den Haag - Een man is maandagavond overleden nadat hij voor een tram zou zijn...

Politie zoekt getuigen van ontvoering Pauwenburg Rotterdam

0
Rotterdam - Een man is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Toekomst PVV Rotterdam onzeker door tekort aan kandidaten

Toekomst PVV Rotterdam onzeker door tekort aan kandidaten [...]

GO gaat nu ook met elektrische deelfietsen Rotterdam in

GO gaat nu ook met elektrische deelfietsen Rotterdam in [...]

Rotterdamse politie is op zoek naar deze 70-jarige Thijs

Rotterdamse politie is op zoek naar deze 70-jarige Thijs [...]

Castelein blijft langer topman Havenbedrijf Rotterdam

Castelein blijft langer topman Havenbedrijf Rotterdam [...]

Rotterdammer opgepakt voor bedreigen medewerker tv-programma

Rotterdammer opgepakt voor bedreigen medewerker tv-programma [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,062VolgersVolg