zondag, maart 7, 2021

Weer drie auto’s in brand in Waddinxveen

Waddinxveen – Op de Busket Huetlaan in Waddinxveen zijn afgelopen nacht drie auto’s in de brand gestoken. Met de voertuigbranden van de nacht ervoor komt het totaal aantal beschadigde voertuigen op twaalf.

De branden op de Busket Huetlaan werden rond 04.20 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer stonden de voertuigen al grotendeels in de brand. Er kon nog voorkomen dat ze volledig uit zijn gebrand. Wel is de schade fors.

Pyromaan actief
Het zijn onrustige nachten in Waddinxveen, met de branden van afgelopen nacht zijn er alleen in februari al twaalf auto’s in vlammen opgegaan. De branden vonden plaats op het Zuringveld, Passage, Mercuriusweg, Sparrengaarde, De Genestetlaan, en de Jacob van lennepstraat (zie overzichtskaart). De politie is druk op zoek naar getuigen en hoopt dat deze zich snel melden. Alle branden zijn gepleegd tussen 01.00 uur en 06.00 uur.

Mensen die eventueel iets gezien of gehoord hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.

Artikel loopt door onder overzichtskaart

Reacties Burgemeester en politiechef
Burgemeester Nieuwenhuis van Waddinxveen geeft aan: “Ik vind het zorgwekkend dat inwoners hun eigen auto niet veilig kunnen parkeren binnen onze gemeentegrenzen. Ik voel met de gedupeerden mee en deel hun gevoelens van ongerustheid en onveiligheid.”

Ook Peter Wijnen, teamchef Waddinxveen/Zuidplas reageert: “Alle meldingen van autobranden in Waddinxveen nemen wij uiterst serieus. Het zijn incidenten die zorgen voor veel onrust bij de inwoners. Daarom hopen wij als politie dat als er mensen zijn die meer informatie hebben dat zij zich bij ons melden.”

Foto’s : Remco Gerritsen

Related Articles

Schoorsteenbrand woning Joubertstraat Gouda

0
Gouda - De brandweer is zaterdagavond geruime tijd bezig geweest met het bestrijden van een...

Dode na brand in woning van Hogendorpsingel Barendrecht

0
Barendrecht - Bij een brand op de Van Hogendorpsingel in Barendrecht is zaterdagavond een persoon...

Automobilist rijdt tegen gevel op de Jac. P Thijsselaan in Gouda

0
Gouda - Zaterdagmorgen 6 maart is omstreeks kwart over tien een ouder echtpaar met de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg