Dode bij ongeval tussen trein en auto bij spoorwegovergang; Treinverkeer tussen Delft en Schiedam gestremd (video)

maandag 17 februari 2020 22:04

Schiedam – Bij een botsing tussen een trein een auto is maandagavond een persoon om het leven gekomen. De auto werd door de trein op een bewaakte spoorwegovergang geschept waarna deze vrijwel direct in brand vloog. De trein, een intercity met aan boord ongeveer 200 mensen kwam honderden meters verderop pas tot stilstand. De auto stond toen al volledig in de brand.

Inzet van de hulpdiensten mocht helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer. Deze was bij aankomst van de eerste hulpverleners al reeds overleden. De passagiers in de trein zijn door het treinpersoneel opgevangen, Pro-rail heeft vervolgens de trein ontruimd waarna zij met bussen naar de grotere stations zijn gebracht.

Tekst loopt door onder de video

Geen treinverkeer tussen Schiedam en Delft
Tussen Delft Campus en Schiedam Centrum is vanwege het ongeval het treinverkeer gestremd. Dit zal vermoedelijk tot begin van de ochtend duren. Treinreizigers tussen Den Haag en Rotterdam zullen via Gouda moeten reizen of Metrolijn E moeten gebruiken. Houd voor actuele informatie de website van de NS in de gaten.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie en brandweer houden op dit moment alle mogelijke oorzaken nog open.


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode bij ongeval tussen trein en auto bij spoorwegovergang; Treinverkeer tussen Delft en Schiedam gestremd (video)
Schrijver:

 

 

Schiedam – Bij een botsing tussen een trein een auto is maandagavond een persoon om het leven gekomen. De auto werd door de trein op een bewaakte spoorwegovergang geschept waarna deze vrijwel direct in brand vloog. De trein, een intercity met aan boord ongeveer 200 mensen kwam honderden meters verderop pas tot stilstand. De auto stond toen al volledig in de brand.

Inzet van de hulpdiensten mocht helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer. Deze was bij aankomst van de eerste hulpverleners al reeds overleden. De passagiers in de trein zijn door het treinpersoneel opgevangen, Pro-rail heeft vervolgens de trein ontruimd waarna zij met bussen naar de grotere stations zijn gebracht.

Tekst loopt door onder de video

Geen treinverkeer tussen Schiedam en Delft
Tussen Delft Campus en Schiedam Centrum is vanwege het ongeval het treinverkeer gestremd. Dit zal vermoedelijk tot begin van de ochtend duren. Treinreizigers tussen Den Haag en Rotterdam zullen via Gouda moeten reizen of Metrolijn E moeten gebruiken. Houd voor actuele informatie de website van de NS in de gaten.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie en brandweer houden op dit moment alle mogelijke oorzaken nog open.


 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!