Club Blu voor drie maanden gesloten na mishandeling en vuurwapenincident

Date:

Deel bericht:

Club Blu is na een tweetal incidenten wederom door Burgemeester Aboutaleb gesloten voor drie maanden. Aanleiding hiervoor zijn incidenten met een mishandeling van een bezoeker en een incident met een vuurwapen in het weekend van 1 en 2 februari, de nachtclub was toen al direct gesloten.

In het eerste geval werd een bezoeker van de club mishandeld door twee beveiligers, hij zou de zaak zijn uitgeslagen na een onenigheid en kreeg voor de entree van de club ook nog klappen. Het tweede incident gebeurde op 2 februari, toen trok een man een vuurwapen en dreigde hiermee. De man rende weg en kon niet meer worden aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een echt vuurwapen.

- Advertisement -

Eigenaar Ibrahim Yüce vertelde tegen RTV Rijnmond dat het gedrag van de beveiligers ontoelaatbaar was en zij inmiddels niet meer worden ingezet voor de club, ook zou er contact zijn geweest met het slachtoffer en hem een schadevergoeding zijn betaald. Bij het tweede incident zou het volgens de eigenaar om een nepwapen gaan wat buiten op straat voor de deur werd getoond.

Yüce vertelde wederom in beroep te gaan, eerdere rechtszaken heeft hij gewonnen en naar eigen zeggen ook een geldbedrag ter compensatie van de sluiting gekregen. Club Blu is gesloten tot 3 mei, dan mag de club weer open.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...