Man wordt gebeten door politiehond tijdens uit de hand gelopen burenruzie in Hendrik-Ido-Ambacht

dinsdag 18 februari 2020 13:37

Hendrik-Ido-Ambacht – Maandag 17 februari heeft de politie een man aangehouden na een uit de hand gelopen burenruzie op de Pruylenborg in Hendrik-Ido-Ambacht.

Rond half vier kreeg de politie melding van de ruzie. Het gaat om een langer lopend conflict die al bij de politie bekend was. De melder geeft aan dat de ene buur dreigt met het lek steken van de andere buur zijn autobanden en om het huis in brand te steken. De andere buur loopt stenen door de ramen van het huis te gooien.

Als agenten ter plaatse komen, scheiden ze beide partijen om beide kanten van het verhaal aan te horen en de ruzie te sussen. Als een van de buren in een politiebus wordt geplaatst om daar te worden verhoord, gaat de man volgens de politie plots door het lint en wordt agressief. Hij verlaat de bus en slaat éé van de agenten. Uiteindelijk kan een beet van een politiehond er pas voor zorgen dat de 26-jarige man kan worden aangehouden. Hij is op het bureau door een politie-arts behandeld voor de beet.

 

0 reacties

Man wordt gebeten door politiehond tijdens uit de hand gelopen burenruzie in Hendrik-Ido-Ambacht
Schrijver:

 

 

Hendrik-Ido-Ambacht – Maandag 17 februari heeft de politie een man aangehouden na een uit de hand gelopen burenruzie op de Pruylenborg in Hendrik-Ido-Ambacht.

Rond half vier kreeg de politie melding van de ruzie. Het gaat om een langer lopend conflict die al bij de politie bekend was. De melder geeft aan dat de ene buur dreigt met het lek steken van de andere buur zijn autobanden en om het huis in brand te steken. De andere buur loopt stenen door de ramen van het huis te gooien.

Als agenten ter plaatse komen, scheiden ze beide partijen om beide kanten van het verhaal aan te horen en de ruzie te sussen. Als een van de buren in een politiebus wordt geplaatst om daar te worden verhoord, gaat de man volgens de politie plots door het lint en wordt agressief. Hij verlaat de bus en slaat éé van de agenten. Uiteindelijk kan een beet van een politiehond er pas voor zorgen dat de 26-jarige man kan worden aangehouden. Hij is op het bureau door een politie-arts behandeld voor de beet.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!