Twee Rotterdammers opgepakt voor schietpartijen in Zoetermeer

dinsdag 18 februari 2020 21:06

Rotterdam – Twee Rotterdammers zijn deze week aangehouden voor mogelijk betrokkenheid bij meerdere schietpartijen in Zoetermeer. Een 20-jarige Rotterdammer kon maandagochtend worden aangehouden in Rotterdam, een andere verdachte een 19-jarige man werd in gevangenis De Schie opgepakt.

De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij twee nachtclubs eind vorig jaar in de Amsterdamstraat en in de van der Hagenstraat in Zoetermeer. De politie wilde in verband met het onderzoek nog niet kwijt of beide mannen bij beide incidenten waren betrokken.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee Rotterdammers opgepakt voor schietpartijen in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee Rotterdammers zijn deze week aangehouden voor mogelijk betrokkenheid bij meerdere schietpartijen in Zoetermeer. Een 20-jarige Rotterdammer kon maandagochtend worden aangehouden in Rotterdam, een andere verdachte een 19-jarige man werd in gevangenis De Schie opgepakt.

De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij twee nachtclubs eind vorig jaar in de Amsterdamstraat en in de van der Hagenstraat in Zoetermeer. De politie wilde in verband met het onderzoek nog niet kwijt of beide mannen bij beide incidenten waren betrokken.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!