Agenten bekogeld met steen en eieren, twee aanhoudingen Sumatraweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft bij een vechtpartij op de Sumatraweg woensdagmiddag twee aanhoudingen verricht. De agenten kwamen of op de melding van omstanders, toen zij ter plaatse kwamen werd dit niet gewaardeerd en keerde de vechtersbazen zich tegen de politie.

De verdachten gooiden eieren en een steen naar de agenten. De politie was er snel klaar mee en zette onder andere een politiehond in om de situatie onder controle te krijgen. Er werden twee aanhoudingen verricht, één arrestant zal zijn aanhouding nog lang herinneren hij kreeg te maken met een politiehond.

https://twitter.com/010fotograaf/status/1230099930146070532?s=20

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd