Twee gewonden na ruzie in woning Goereesestraat Rotterdam

woensdag 19 februari 2020 18:02

Rotterdam – Bij een ruzie in een woning aan de Goereesestraat zijn dinsdagavond twee mensen gewond geraakt. Wat er aan de ruzie voorafging is niet bekend maar volgens een woordvoerder van de politie was de ruzie zo hoog opgelopen dat de agenten met vier auto’s en een hondengeleider ter plaatse kwamen.

Bij aankomst van de politie werd er direct ingegrepen en keerde de rust snel weer terug. De twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht en zijn tevens aangehouden voor mishandeling. De oorzaak van de ruzie is niet bekend.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na ruzie in woning Goereesestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ruzie in een woning aan de Goereesestraat zijn dinsdagavond twee mensen gewond geraakt. Wat er aan de ruzie voorafging is niet bekend maar volgens een woordvoerder van de politie was de ruzie zo hoog opgelopen dat de agenten met vier auto’s en een hondengeleider ter plaatse kwamen.

Bij aankomst van de politie werd er direct ingegrepen en keerde de rust snel weer terug. De twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht en zijn tevens aangehouden voor mishandeling. De oorzaak van de ruzie is niet bekend.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!