Slachtoffer fatale steekpartij Alphen aan den Rijn is 16-jarige jongen

Date:

Deel bericht:

Alphen aan den Rijn – Sinds de dodelijk steekpartij afgelopen nacht, waarbij ook meerdere gewonden vielen, komt er steeds meer informatie naar buiten. Dit is wat we tot nu toe weten.

Afgelopen nacht vond er in een woning aan de Robijnstraat in Alphen aan den Rijn rond 01:00 uur een steekincident plaats. Een 16-jarige jongen uit Amsterdam werd verwond en vluchtte de woning uit. Hij werd een straat verderop aangetroffen en er werd door hulpverleners direct gestart met de reanimatie, maar helaas mocht dat niet meer baten.

- Advertisement -

Drie andere mensen raakten gewond. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis. Het gaat om een 19-jarige jongen uit Amsterdam en een 53-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn. Zij zijn buiten levensgevaar. Een 17-jarige voorbijganger bij de woning raakte lichtgewond. Hij is aan zijn verwondingen behandeld bij de Huisarstenpost.

Incident in familiaire sfeer
Een 18-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn werd iets later aangehouden in de directe omgeving van de woning. Hij zit momenteel vast en wordt verhoord. De politie vermoedt dat het gaat om een incident in de familiaire sfeer.

Getuigenoproep
Het rechercheonderzoek is in volle gang. Meerdere mensen die getuigen waren van het incident worden gehoord. De politie komt graag in contact met mensen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar wel bruikbare informatie hebben voor het onderzoek.

Contact kan worden opgenomen via het algemene nummer 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook door contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...