Man gepakt met tientallen zakjes drugs na achtervolging Blaak Rotterdam

maandag 24 februari 2020 13:27

Rotterdam – Een agent in burger heeft zondagavond een man opgepakt vanwege het dealen van drugs op de Blaak in Rotterdam. De agent zag dat de man twee personen aansprak en daarna iets uitwisselde, hij vertrouwde de handeling niet en riep de hulp in van collega’s in uniform.

De man werd samen met de twee andere staande gehouden, er werd daarna gevraagd of hij gefouilleerd mocht worden, dat was geen probleem volgens de man. Op het moment dat ze daadwerkelijk wilden gaan fouilleren nam de verdachte het hazepad, hij kwam echter niet zover en kon al snel worden aangehouden.

De man bleek 42 zakjes drugs bij zich te hebben om te verhandelen. Hij is aangehouden en zal worden gehoord door de recherche.

Vanavond was er een collega in burger rondom de Blaak. Hij zag daar tweetal verdachte personen. Deze werden aangesproken…

Gepostet von Politie Rotterdam Centrum am Sonntag, 23. Februar 2020

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gepakt met tientallen zakjes drugs na achtervolging Blaak Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een agent in burger heeft zondagavond een man opgepakt vanwege het dealen van drugs op de Blaak in Rotterdam. De agent zag dat de man twee personen aansprak en daarna iets uitwisselde, hij vertrouwde de handeling niet en riep de hulp in van collega’s in uniform.

De man werd samen met de twee andere staande gehouden, er werd daarna gevraagd of hij gefouilleerd mocht worden, dat was geen probleem volgens de man. Op het moment dat ze daadwerkelijk wilden gaan fouilleren nam de verdachte het hazepad, hij kwam echter niet zover en kon al snel worden aangehouden.

De man bleek 42 zakjes drugs bij zich te hebben om te verhandelen. Hij is aangehouden en zal worden gehoord door de recherche.

Vanavond was er een collega in burger rondom de Blaak. Hij zag daar tweetal verdachte personen. Deze werden aangesproken…

Gepostet von Politie Rotterdam Centrum am Sonntag, 23. Februar 2020

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!