Twee 17-jarigen gewond na steekpartij in Rotterdam-Ommoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de wijk Ommoord zijn maandagavond 24 februari rond 21.20 uur twee 17-jarige jongens gewond geraakt na een steekpartij. De toedracht is nog altijd onbekend, aldus de politie.

Foto’s: Ingezonden

- Advertisement -

Even voor half tien belde een jongen het alarmnummer. Hij gaf aan dat hij in de omgeving van metrostation Graskruid in de bosjes lag met een steekwond. Hulpdiensten gingen naar de jongen op zoek. Intussen kwam een melding over een tweede slachtoffer binnen. Beide jongens hadden steekwonden en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat de jongens snel overgebracht moesten worden naar het ziekenhuis kon de politie nog niet met hen spreken over de toedracht van het incident. Een speurhond heeft in de omgeving gezocht naar een wapen, maar niks gevonden. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek. Daarbij komen zij graag in contact met getuigen.

Informatie melden
Heeft u bruikbare informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

- Advertisement -

Gerelateerd