Man met mes vernielt auto’s op Westzeedijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 50-jarige man heeft gisteravond op de Westzeedijk meerdere auto’s vernield. De man is aangehouden. De politie komt graag in contact met mensen waarvan hun auto ook schade heeft opgelopen.

Rond acht uur gisteravond kwam een melding binnen bij de politie dat er een man met een mes over de Westzeedijk liep. Hij viel automobilisten lastig door aan deuren te trekken en stak van meerdere auto’s de banden lek.

- Advertisement -

Agenten die op de melding af gingen, troffen de verdachte uiteindelijk aan in de Watergeusstraat. Tijdens de aanhouding werkte de verdachte niet mee. Hij luisterde niet naar de agenten en kwam dreigend op hen aflopen. Uiteindelijk is er pepperspray gebruikt en kon de man worden geboeid en aangehouden.

Bent u slachtoffer?
De schrik zat er flink in bij meerdere automobilisten, sommigen zijn zelfs met lekke banden weggereden en durfden pas op een andere plek de politie te bellen. Meerdere mensen hebben inmiddels aangifte gedaan van vernieling.

Het onderzoeksteam denkt dat de man mogelijk meer auto’s heeft vernield en komt graag in contact met mensen van wie de auto beschadigd is. Reed u gisteren over de Westzeedijk en bent u slachtoffer geworden van deze man? Dan komt het team graag met u in contact. U kunt dan bellen met 0900-8844 en vragen naar opsporing Rotterdam-stad.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...