Rotterdamse Massagesalon aan Schiedamseweg Beneden overvallen door man met mes

Date:

Share post:

Rotterdam – Een massagesalon op de Schiedamseweg Beneden is maandagavond overvallen. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Tussen 21.30 en 22.00 uur kwam een man de salon binnen en bedreigde het personeel met een mes. Uiteindelijk ging hij er met geld vandoor. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de dader, maar helaas zonder resultaat.

Getuigenoproep
Heeft u tussen 21.30 en 22.00 uur nabij de massagesalon op de Schiedamseweg Beneden iets verdachts gezien of heeft u informatie die mogelijk interessant kan zijn voor het onderzoek? Belt u dan met het Regionaal Overvallen Team via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of tip via www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -

Gerelateerd