Aanhouding bij grote brand in leegstaande loods in Den Haag (video)

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Woensdagavond 26 februari iseen grote brand ontstaan in een leegstaande loods aan de Polluxstraat in Den Haag. De politie heeft een verdachte aangehouden en is op zoek naar getuigen.

De brand werd rond 21.45 uur gemeld door omstanders die grote rookwolken en vlammen zagen. Omdat niet meteen duidelijk was waar de brand precies woeden, werd direct opgeschaald. Uiteindelijk bleek het een leegstaande loods te betreffen. De brand zelf was snel onder controle.

- Advertisement -

In de loods was ook asbesthoudend materiaal aanwezig. Gelukkig kwam dit enkel op naastgelegen – afgesloten – terrein en niet op de openbare weg.

Artikel loopt verder onder video

Aanhouding
De politie heeft in de nabije omgeving een man aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de brand wordt momenteel onderzocht. De politie komt graag in contact met mensen die eventuele verdachte personen of andere verdachte zaken hebben gezien op of rondom de Polluxstraat. Morgen vindt nader onderzoek plaats op het terrein zelf.

Informatie melden
Heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk bruikbaar kan zijn voor de politie? Bel dan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of op 0800-7000.

 

- Advertisement -

Gerelateerd