Dronken broertje haalt broer op na rijden onder invloed in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vannacht twee broers aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten hadden eerder vannacht de oudste broer aangehouden met drugs op achter het stuur. Hij moest naar het bureau en heeft daar een test afgelegd waarvan de uitslag later bekend gemaakt zou worden.

Ondertussen belde hij zijn broertje om hem op te halen. Agenten welke op dat moment op de Nieuwe Binnenweg reden zagen een automobilist behoorlijk slingeren. De bestuurder werd langs de kant gezet en moest een blaastest afleggen, deze pakte negatief uit. Ook hij bleek onder invloed van drugs en alcohol achter het stuur te zitten. De man werd eveneens naar het bureau gebracht.

- Advertisement -

Eenmaal klaar vertrokken beide broers lopend richting huis.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd