Meerdere voertuigen in brand Taandersstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de Taandersstraat heeft afgelopen nacht brand gewoed in meerdere auto’s. De politie werd kort na 2 uur gebeld door bewoners dat een man wegrende en er brand was gesticht. Door de hitte van de brand sprongen een aantal ruiten van een naastgelegen woning.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand in een mum van tijd. Een aantal scooters en auto’s zijn door de brand zeer zwaar beschadigd geraakt. De politie roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -

 

Drie auto's en twee scooters gingen vannacht in vlammen op in de Taandersstraat. Kort na 2 uur kregen we meerdere…

Gepostet von Politie Rotterdam Delfshaven am Mittwoch, 26. Februar 2020

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd