Verdachten straatroof aangehouden met meerdere messen Zuiderpark Rotterdam

donderdag 27 februari 2020 11:15

Rotterdam – Agenten hebben vannacht in het Zuiderpark meerdere verdachten aangehouden na een melding van een straatroof. Het slachtoffer kwam zich melden op politiebureau Zuidplein dat hij zojuist slachtoffers was geworden van een gewelddadige straatroof. Het slachtoffer gaf een goed signalement door aan de politie welke direct op zoek ging.

Een agent trof in het Zuiderpark een groepje jongeren aan en hield ze aan. Bij het fouilleren werden er meerdere messen aangetroffen, deze zijn in beslag genomen en de verdachten zitten vast. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachten straatroof aangehouden met meerdere messen Zuiderpark Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben vannacht in het Zuiderpark meerdere verdachten aangehouden na een melding van een straatroof. Het slachtoffer kwam zich melden op politiebureau Zuidplein dat hij zojuist slachtoffers was geworden van een gewelddadige straatroof. Het slachtoffer gaf een goed signalement door aan de politie welke direct op zoek ging.

Een agent trof in het Zuiderpark een groepje jongeren aan en hield ze aan. Bij het fouilleren werden er meerdere messen aangetroffen, deze zijn in beslag genomen en de verdachten zitten vast. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!