Bewoner mishandeld en bedreigd met vuurwapen tijdens woningoverval in Ammerstol

Date:

Share post:

Ammerstol – Donderdagavond 27 februari is een man in zijn woning mishandeld en bedreigd door een gewapende overvaller. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 19.45 uur werd de politie gewaarschuwd voor een woningoverval aan de Meubelmakerstraat in Ammerstol (gemeente Krimpenerwaard). Het slachtoffer verklaarde dat een onbekende man plotseling zijn huis binnenkwam, waarna hij hem bedreigde en sloeg met een vuurwapen.

De dader vluchtte weg in de richting van de Achterweg. Het is niet bekend gemaakt of er iets is buitgemaakt. Het slachtoffer raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Getuigenoproep
De politie startte direct een onderzoek in de omgeving en heeft een buurtonderzoek gehouden. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden.

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, of andere informatie hebben dat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek. Tips kunnen worden gemeld via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

- Advertisement -

Gerelateerd