Zwaargewonden na ongeval tussen vrachtwagen en auto’s A15 Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Op de A15 heeft vrijdagmorgen net na de Botlektunnel in de richting van Rotterdam een ernstig ongeval plaatsgevonden. Er ontstond een aanrijding tussen een vrachtwagen en zeven personenauto’s. Tien mensen raakten gewond door het ongeval, waarvan er zes naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Twee van hen zaten bekneld, onder wie een kind.

De beknelde personen zaten in dezelfde auto, het anders slachtoffer betrof een volwassene. Beide inzittenden zijn door de brandweer uit het voertuig bevrijd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook de andere vier gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de snelweg is afgesloten vanaf Spijkenisse tot aan Hoogvliet. Het verkeer wordt omgeleid over de Botlekbrug.

 

https://twitter.com/Wis_Richard/status/1233320601256964096?s=20

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd