Hond plast tegen lantaarnpaal en krijgt schok

zaterdag 29 februari 2020 22:17

Rotterdam – Een hond welke op de Meent tegen een lantaarnpaal plaste zal dit niet snel nog een keer doen. De trouwe viervoeter kreeg een schok en het vermoeden stond dat de paal nog onder stroom stond.

De spuitgasten en vrouwen van de Kazerne Bosland gingen ter plaatse en hebben een meting uitgevoerd, de conclusie was dat er inderdaad stroom op de paal stond. De gemeente is in kennis gesteld om de paal te laten afsluiten en herstellen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hond plast tegen lantaarnpaal en krijgt schok
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een hond welke op de Meent tegen een lantaarnpaal plaste zal dit niet snel nog een keer doen. De trouwe viervoeter kreeg een schok en het vermoeden stond dat de paal nog onder stroom stond.

De spuitgasten en vrouwen van de Kazerne Bosland gingen ter plaatse en hebben een meting uitgevoerd, de conclusie was dat er inderdaad stroom op de paal stond. De gemeente is in kennis gesteld om de paal te laten afsluiten en herstellen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!