Politie vindt drugs, geld en sluipschuttersgeweer in Rotterdamse woning

zaterdag 29 februari 2020 16:35

Rotterdam – Bij een politieactie tegen ‘spookbewoning’ heeft de politie een 35-jarige man uit Monenegro aangehouden op verdenking van drugs- en wapenbezit, en witwassen.

De actie vond afgelopen dinsdag plaats in een woontoren aan de Binnenrotte. De actie was bedoeld om op te treden tegen spookbewoning, waarbij woningen illegaal bewoond worden en er geen controle is op wie er wonen en wat er in de woningen gebeurd. Mensen die niet gevonden willen worden, maken hiervan gebruik of woningen worden gebruikt voor de opslag van illegale goederen.

Drugs, geld en geweer
Bij een van de woningen trof de politie tien kilo cocaïne, 30.000 euro aan contant geld en een sluipschuttersgeweer aan inclusief munitie. De 35-jarige man uit Montenegro was op dat moment in het pand aanwezig en werd daarom aangehouden.

Inmiddels is de man voorgeleid aan de rechter-commissaris die heeft besloten dat de verdachte langer vast blijft zitten.

 

0 reacties

Politie vindt drugs, geld en sluipschuttersgeweer in Rotterdamse woning
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een politieactie tegen ‘spookbewoning’ heeft de politie een 35-jarige man uit Monenegro aangehouden op verdenking van drugs- en wapenbezit, en witwassen.

De actie vond afgelopen dinsdag plaats in een woontoren aan de Binnenrotte. De actie was bedoeld om op te treden tegen spookbewoning, waarbij woningen illegaal bewoond worden en er geen controle is op wie er wonen en wat er in de woningen gebeurd. Mensen die niet gevonden willen worden, maken hiervan gebruik of woningen worden gebruikt voor de opslag van illegale goederen.

Drugs, geld en geweer
Bij een van de woningen trof de politie tien kilo cocaïne, 30.000 euro aan contant geld en een sluipschuttersgeweer aan inclusief munitie. De 35-jarige man uit Montenegro was op dat moment in het pand aanwezig en werd daarom aangehouden.

Inmiddels is de man voorgeleid aan de rechter-commissaris die heeft besloten dat de verdachte langer vast blijft zitten.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!