Drie jongens (12, 14, 16) met messen op straat aangehouden in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Drie jongens met de leeftijden van 12, 14 en 16 jaar oud zijn vandaag opgepakt door de politie, omdat zij met vleesmessen over straat liepen.

Agenten die bezig waren met hun surveillance werden aangesproken door een man die het drietal met messen zag rondlopen op het Sweelinkcplein in Dordrecht. Toen de agenten daar aankwamen, zagen zij drie jongens ter hoogte van de Verhulststraat. Bij het zien van de agenten liep het drietal direct weg.

- Advertisement -

De agenten sommeerden de jongens om te blijven staan om ze aan een controle te onderwerpen. Hierbij kwam bij elk van hun een groot (vlees)mes tevoorschijn, die ze in hun broeksband hadden zitten. Zij zijn hierop aangehouden.

Mogelijk betrokken bij bedreiging
De drie tieners zijn allen woonachtig in Dordrecht. Mogelijk waren zij ook betrokken bij een bedreiging eerder vandaag. Dit wordt nader onderzocht.

- Advertisement -

Gerelateerd