Drie tieners aangehouden na gewelddadige woningoverval in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de vroege zondagmorgen werden twee jonge Rotterdammers beroofd in een woning aan de Verboomstraat. In ieder geval drie van hun belagers zijn aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten, aldus de politie.

Om 05:30 uur drongen vermoedelijk drie tot vijf jongeren de woning binnen. In de worsteling die daarop volgde raakte de twee 17-jarige slachtoffers lichtgewond. Hun jonge belagers verlieten kort daarop de woning en wat ze buit maakten wordt onderzocht.

Toegesnelde agenten konden korte tijd later drie jonge verdachten in de omgeving aanhouden. Het 15-jarige meisje en de twee jongens van 17 en 19 jaar, allen Rotterdammers, zitten vast. De twee jonge slachtoffers zijn voor behandeling van lichte verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd.

Getuigenoproep
Mede doordat er vermoedelijk nog twee daders voortvluchtig zijn, is de politie op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord. Heeft u bruikbare informatie voor de politie, neem dan contact met ze op via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd