Achtervolging over A12 eindigt in Weiland

woensdag 4 maart 2020 00:02

Rotterdam – Dinsdag 3 maart heeft de politie twee mannen aangehouden na een achtervolging die van het centrum naar de A12 ging, en eindigde in een weiland.

Rond 04.30 uur zagen surveillerende agenten een Franse auto rijden in het centrum van Rotterdam. Toen de politie de bestuurder een stopteken gaven, leek hij in eerste instantie gehoor te geven, maar toen de agenten hem wilden aanspreken, ging hij ervandoor.

Op hoge snelheid probeerde de bestuurder te ontkomen en draaide vanuit de stad de A20 op. Eenmaal op de A12 zagen meerdere politie-eenheden dan eindelijk hun kans schoon om het voertuig klem te rijden. Dit lukte, maar de twee inzittenden probeerden alsnog te ontkomen.

De twee mannen renden door een sloot een naastgelegen weiland op. Agenten konden na een korte achtervolging te voet het tweetal aanhouden. Hierbij werd ook de hulp ingeschakeld van de politiehelikopter en hond. Het tweetal is overgebracht naar het bureau voor verder verhoor. Naast de Franse auto liepen ook politievoertuigen schade op.

Foto’s: Politie Delfshaven

 

0 reacties

Achtervolging over A12 eindigt in Weiland
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdag 3 maart heeft de politie twee mannen aangehouden na een achtervolging die van het centrum naar de A12 ging, en eindigde in een weiland.

Rond 04.30 uur zagen surveillerende agenten een Franse auto rijden in het centrum van Rotterdam. Toen de politie de bestuurder een stopteken gaven, leek hij in eerste instantie gehoor te geven, maar toen de agenten hem wilden aanspreken, ging hij ervandoor.

Op hoge snelheid probeerde de bestuurder te ontkomen en draaide vanuit de stad de A20 op. Eenmaal op de A12 zagen meerdere politie-eenheden dan eindelijk hun kans schoon om het voertuig klem te rijden. Dit lukte, maar de twee inzittenden probeerden alsnog te ontkomen.

De twee mannen renden door een sloot een naastgelegen weiland op. Agenten konden na een korte achtervolging te voet het tweetal aanhouden. Hierbij werd ook de hulp ingeschakeld van de politiehelikopter en hond. Het tweetal is overgebracht naar het bureau voor verder verhoor. Naast de Franse auto liepen ook politievoertuigen schade op.

Foto’s: Politie Delfshaven

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!