Storing in P2000 netwerk

woensdag 4 maart 2020 07:23

Het P2000 netwerk heeft afgelopen nacht een geruime tijd stilgelegen nadat er een storing was opgetreden. Omstreeks 03.03 uur gingen alle alarmontvangers af dat er een signaal probleem was. De pagers kregen om deze reden niets meer binnen.

P2000 is het tekstgedeelte van het C2000 netwerk. Dit netwerk is begin Januari vernieuwd en kampt met dekkingsproblemen. De hulpdiensten gebruiken het P2000 netwerk om onder andere vrijwilligers van de brandweer, en de reddingsbrigade op te roepen als er van hun een inzet wordt verwacht.

Het bereik van het netwerk was omstreeks 03.20 uur hersteld. De storing was daarmee nog niet verholpen, rond 04.00 uur konden pas weer meldingen via de meldkamer worden uitgegeven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Storing in P2000 netwerk
Schrijver:

 

 

Het P2000 netwerk heeft afgelopen nacht een geruime tijd stilgelegen nadat er een storing was opgetreden. Omstreeks 03.03 uur gingen alle alarmontvangers af dat er een signaal probleem was. De pagers kregen om deze reden niets meer binnen.

P2000 is het tekstgedeelte van het C2000 netwerk. Dit netwerk is begin Januari vernieuwd en kampt met dekkingsproblemen. De hulpdiensten gebruiken het P2000 netwerk om onder andere vrijwilligers van de brandweer, en de reddingsbrigade op te roepen als er van hun een inzet wordt verwacht.

Het bereik van het netwerk was omstreeks 03.20 uur hersteld. De storing was daarmee nog niet verholpen, rond 04.00 uur konden pas weer meldingen via de meldkamer worden uitgegeven.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!