Fietsen en scooter in brand naast buurtcentrum Romeynshof Rotterdam-Ommoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De brandweer rukte zaterdag aan het eind van de middag in grote getale uit voor een felle brand nabij buurtcentrum Romeynshof. Eenmaal ter plaatse was er sprake van veel rookontwikkeling en bleek de brand zelf gelukkig mee te vallen.

Naast de gevel stonden een scooter en een aantal fietsen in brand. Dit zorgde voor veel zwarte rookontwikkeling waardoor meerdere omstanders de brandweer belden. Het vuur was snel onder controle maar de rookontwikkeling was deels het buurtcentrum ingetrokken. De brandweer heeft het pand geventileerd waarna het overgedragen is aan de beheerder. De oorzaak is niet bekend.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd