Politie onderzoekt overval waarbij mogelijk is geschoten De Schoof Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Deel bericht:

Hendrik-Ido-Ambacht – Bij een overval op cafetaria Family in winkelcentrum De Schoof zijn vrijdagavond schoten gelost. Een donker geklede man kwam de snackbar binnen, bedreigde het aanwezige personeel en loste daarbij uiteindelijk twee schoten.

Hij ging er vandoor met de kassalade met daarin een onbekend geldbedrag. Buiten stapte hij in een gereedstaande grijze Audi A4 met de bestuurder nog achter het stuur en het tweetal reed weg. Toegesnelde agenten spraken met getuigen en deden sporenonderzoek, maar konden helaas nog niemand aanhouden.

- Advertisement -

Signalement
De overvaller is een man met een Aziatisch uiterlijk van ongeveer 1.70 m lang. Van de bestuurder van de grijze Audi is geen signalement bekend. Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Bel dan met de recherche van district Zuid-Holland-Zuid op 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd